21 juni 2006

Føj for pokker!
Den regering skal væltes NU!

4 kommentarer:

Blogger Merete sagde ...

...og regeringen (og hjerteveninden Pia K) fortsætter sit sindssyge togt for at gøre Danmark til et sygt og dybt egoistisk samfund.

4:32 PM  
Anonymous Anonym sagde ...

I hvor høj grad vil en regering med fx Helle som fru minister, ændre på de her ting? Synes de mere og mere kopierer den nuværende regerings politik.

7:20 PM  
Blogger kirsten sagde ...

Oprindeligt er det nu nok den nuværende regering, der har tyvstjålet visse af de socialdemokratiske principper (men til gengæld udeladt særdeles væsentlige f.eks. fordelings-, miljø integrations- og bistandspolitiske punkter... ..Selvom socialdemokraterne med Helle T. i spidsen er voldsomt midtersøgende lige i øjeblikket, er jeg nu overbevist om, at en socialdemokratisk ledet regering (støttet af SF, der i øvrigt stomer frem!) kan gøre underværker, når det gælder den almindelige velfærd (fordelings- og boligpolitik), den enkeltes livskvalitet (fx sundhed og forebygende arbejdsmiljøpolitik) og ikke mindst når det gælder hensynet til globale problematikker (miljø, bistand), som den nuværende regering fuldstændig sjofler...

10:38 PM  
Blogger Merete sagde ...

Min primære anke mod regeringen er helt klart, at den er totalt ligeglad med, at uligheden bliver øget i Danmark. (Ja, socialministeren går jo endda ind for det, når hun ikke bliver censureret...)

Den liberale "når-man-mærker-tarmene-skrige-skal-man-nok-finde arbejde-tankegang" går jo igen og igen i forskellige love. Jeg nævner i flæng den grotesk lave starthjælp, folk som bliver sat på gaden pga. manglende penge, kraftig nedskæring i ulandsbistanden, markant stramning af reglerne for dagpenge (for de arbejdsløse VIL simpelthen ikke arbejde og er på dagpenge for sjovs skyld, mener regeringen...) Og sådan kunne jeg blive ved. Danmark bliver rigere og rigere, men de dårligt stillede danskere (og udlændinge) får det dårligere og dårligere. Regeringens menneskesyn er helt ude i hampen.

Og nej, Helle Thorning m.fl. har ikke alle de vises sten. Men der er sket langt, langt flere uligheds-skabende ting i Anders' regeringstid, end der skete i Nyrups. Det er så afgjort tid til forandring, før Danmark kører helt af sporet.

1:43 AM  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start