07 marts 2007

IQ>50?
Hvor intelligent var det lige? Skiftede kæk template og dér forsvandt mine links og alt øvrig hurlumhej så. Nå, det er nok meget godt med en form for udrensning, det var vel i øvrigt også blevet lidt gumpetungt ... og nu er mælken jo ligesom spildt ...

Hmm... måske det nu er tiden, hvor jeg skal overgive mig og for altid gå over til det noget lækrere wordpress.com? Men så må jeg hellere finde en idiotsikker opskrift et sted. Det ville nok være lidt ærgerligt, hvis der kun var dette indlæg tilbage ... Selvom det er spændende..

2 kommentarer:

Blogger Søren Kiilerich sagde ...

Hej Kirsten

Tjek dette.

Og så skal du i øvrigt være velkommen på WordPress - altid plads til en til!

8:24 PM  
Blogger Kat'n'Christ sagde ...

Go eftermiddag!

Efter lang og nøgen overvejelse er vi kommet til den skindbare konklusion, at den eneste vej frem i kampen mod hiv/aids er... (tadada -mindre trommevirvel)
AT BRUGE KONDOM!!!

Så hvis du har et par i overskud, må du meget gerne sende dem til os, eller sende penge på vores konto: reg: 7592 konto: 5830187693 - hvor vi selvfølgelig vil købe kondomer for alle pengene, du skal bare sige hvilken slags, du gerne vil donere!

Du kan eventuelt også vælge at sende en ged med kondomerne (helst seperat - da det er meget vigtigt, at emballagen på både ged og gummi ikke er brudt).

Kærligst fra missionærstillingen

5:37 PM  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start